Wat is een demo?

Op onze website zijn overal knoppen te vinden met het label ‘Demo’ (demonstratie), maar wat is een demo nu eigenlijk, behalve dat ie vanzelfsprekend gratis is?

SUPP is niet zoals in tegenstelling tot veel andere softwarepakketten, een digitale kaartenbak in een kleurig jasje, maar in veel hogere mate geautomatiseerd. Die hogere mate van automatisering zorgt ervoor dat jij en je medewerkers meer tijd overhouden voor je klanten of misschien wel gewoon voor je eigen hobbies ;-).

Simpelweg een lege demo-omgeving aan jou ter beschikking stellen, gevuld met bijvoorbeeld 100 meneer en mevrouw Jansens, zonder werkende koppelingen met Aplaza, Solera, de Kamer van Koophandel, het Kadaster, MyTp en nog veel meer externe bronnen van kloppende data, zal jou nooit kunnen laten zien tot wat SUPP nu echt in staat is.

Om voornoemde reden is onze demo online via een video-vergadering tool naar jouw keuze (Teams, Zoom of  Google Meet). Ik moet eerlijk zeggen dat ik die online demo’s het enige voordeel van de Covid-19 erna vind, want voor Covid-19 reed ik heel Nederland door om de demo’s op kantoren te geven. De online demo’s schelen mij en jullie stiekem een enorme berg tijd. Overigens is een fysieke demo bij jou of bij mij op kantoor natuurlijk ook nog mogelijk wanneer je daar de voorkeur aan geeft.

In de demo neem ik je mee door een werkende SUPP omgeving, waar we de highlights van SUPP samen bekijken. Ik laat je onder andere zien hoe SUPP volautomatisch een verzekeringspakket met al haar onderdelen voor je aanmaakt, hoe SUPP zelf polissen update na een mutatie en nog veel meer unieke functionaliteiten. Afhankelijk van de hoeveelheid vragen die je stelt tijdens onze demo, duurt ie over het algemeen 45 minuten tot 1 uur. Na de demo mailen we je altijd direct een vrijblijvende offerte voor het gebruik van SUPP, afgestemd op jouw situatie. Wil je daarna bijvoorbeeld met andere collega’s nogmaals een demo, schroom dan niet ons te contacten, we plannen die natuurlijk graag voor je in.

Tot gauw!

Joris Martens
Founder Suppsonic